HOTBIN nu ook in Nederland en België

HOTBIN nu ook in Nederland en België

Goed nieuws voor de Nederlandse en Belgische tuinliefhebbers en milieubewuste huishoudens! De innovatieve HOTBIN compostbak is nu beschikbaar in Nederland en België, waardoor compostering sneller en gemakkelijker wordt dan ooit tevoren. Deze compostbak, ontworpen door Tony Callaghan, maakt zijn intrede in Nederland dankzij een samenwerking tussen het Nederlandse bedrijf 'Wormenboerderij' en het Engelse bedrijf Engineered Foam Products.

De HOTBIN biedt drie voordelen die het composteringsproces naar een hoger niveau tillen. Allereerst maakt de HOTBIN het mogelijk om eenvoudig en efficiënt warm te composteren met temperaturen tussen de 40 en 60°C door 50mm dikke isolatie wanden. Deze warme omgeving versnelt het composteerproces tot wel 32x en zorgt voor een effectievere afbraak van organisch materiaal, inclusief keukenafval en tuinafval.

Een tweede voordeel van de HOTBIN is de snelheid waarmee het composteerproces wordt voltooid. Binnen een indrukwekkende tijdspanne van 30 tot 90 dagen wordt organisch afval omgezet in hoogwaardige compost. Dit betekent dat tuinliefhebbers snel kunnen genieten van hun eigen gemaakte compost.

Een derde, en misschien wel het meest gewaardeerde voordeel, is het feit dat de HOTBIN geen gedoe met het omkeren van composthopen met zich meebrengt. Traditionele compostsystemen vereisen regelmatig om een goede luchtcirculatie te bevorderen, maar de HOTBIN maakt hier een einde aan door zelf een optimale luchtcirculatie te creëren, waardoor gebruikers tijd en moeite besparen.

Meer dan 100.000 mensen in het Verenigd Koninkrijk hebben al met succes de voordelen van de HOTBIN ervaren. Nu kunnen ook Nederlanders en Belgen vanaf 2024 profiteren van deze geavanceerde composteeroplossing. Maak kennis met de HOTBIN en ontdek een nieuwe, efficiënte manier van composteren! Bekijk welke HOTBIN het beste bij jou past. Er zijn oplossingen voor kleine huishoudens (HOTBIN Mini), grote huishoudens (HOTBIN) en zelfs voor scholen, bedrijven, volkstuinen en buurtcompost projecten (HOTBIN Mega).
Terug naar blog

Reactie plaatsen